Alcatel Service

                                                                   ALCATEL - СЕРВИЗ

Alcatel е една от най-бързо развиващите се компании за мобилни и интернет продукти
 в света, въври ръка за ръка със съвременния мобилен начин на живот, като предлага цветни, удобни за използване устройства, снабдени с технологиите, от които хората имат най-голяма нужда, на достъпни цени. 
Компанията отдавна е стъпила в България, предлага на своите български потребители богата гама от телефони, модеми, таблети, всичко което ви е нужно в съвремения свят.
www.BULMAG.com със своя специализиран  сервиз и дългогодишен опит, ще намерите компетентно извън гаранционно обслужване за вашия Алкател. Счупили сте тъч или дисплей, не работи микрофон , алкатела ви не се зарежда , БУЛМАГКОМ ще оправи вашия телефон или таблет.
Ако се нуждаете от отключване, тук е правилното място, bulmag.com разполага с най-голямата база данни за разкодирането на вашия телефон независимо дали е с андроид или по-стар модел, ние  може да ви го разкодираме онлайн докато си седите у вас или може да посетите нашия сервиз където ще се погрижим да го отключим бързо без да ви бавим, нашият екип ще намери оптималното за вас решение свързано с телефона ви.

Във нашия специализиран ФОРУМ или Facebook вие можете да зададете вашите въпроси, мнения и препоръки, форумът ни предлага богат избор техническа информация, схеми и решения на вашия мобилен апарат като:
Смяна на тъчскрийн, смяна на клавиатура, не работи микрофона, не работят слушалките, смяна на дисплей, не работят светлините на клавиатурата, не работят светлините на дисплея, разкодиране и отключване, а от нашия магазин WWW.BULMAG.COM може да закупите качествени резервни части и продукти някои от които са: 


Ние се намираме в София на адрес:

гр. София, ж.к. Люлин,
бул. Дж. Неру №28, Силвър център,
ТОБ 31