Телефони CAT Сервиз
Здравите телефони на компанията занимаваща се с производството на строителни машини Caterpillar навлезе в България и веднага получи добри отзиви, но както всеки телефон и CAT се нуждае от поддръжка и ремонт, за да ви служи този телефон добре трябва да се спазват инструкциите за употреба, много от нашите клиенти са решили да тестват телефона си до краен предел за което последствията за предвидими за нас.

Сервизът и специалистите на www.BULMAG.com са готови с решения за вашия CAT телефон, независимо дали е мокрен, ударен, счупен и се нуждае от спешна поправка.

Нашият сервиз се е специализирал в гаранционно и извън гаранционно обсулжване на мобилни телефони, таблети, лаптопи, аудио и видео комуникация, и наш приоритет е да поправим вашата техника качествено и с високо качество, нашият екип никога не е изоставал от развитието на технологиите и се стреми винаги да дава най-доброто обслужване и коректно отношетие. 


Мобилните телефони CAT може да са здрави, но както всеки телефон и те се чупят, тук идва ред и на нас независимо дали дисплея е счупен, няма звук, или има проблем при вклюването на телефона ние ще го поправим и отново ще може да го ползвате.
Свържете се с нас относно вашия CAT  и проблема който има и ние ще намерим оптималното решение за вас и вашия телефон.

 

ТЪЧ за CAT B15