Nokia Asha 200

GSM ФОРУМ България, NOKIA, ALCATEL SAMSUNG, VODAFONE, SONY ERICSSON, UNLOCK, разкодиране, отключване на iPhone
Dennie
Мнения: 1
Регистриран: съб фев 23, 2013 12:23 am

Nokia Asha 200

Мнение от Dennie » съб фев 23, 2013 12:31 am

Здравейте, наскоро си взех Аша 200, много ми е полезна с две сим карти! Но днес ми изникна следния проблем... в услугата Лафче, която ползвам за чата на, естествено :D, facebook, се появи някакъв "бъг" или и аз не знам как да го нарека... отварям го, зарежда, зарежда и в крайна сметка не зарежда абонатите и забива, и в последствие ми изписва "сесията ви е изтекла код 604". Много ще ще съм благодарна, ако някой знае какъв може да е този проблем и как да се реши :))

Dragomir
Site Admin
Мнения: 840
Регистриран: чет ное 06, 2008 7:39 pm
Местоположение: Bulgaria Sofia
Контакти:

Re: Nokia Asha 200

Мнение от Dragomir » вт мар 12, 2013 4:41 pm

Dennie написа:Здравейте, наскоро си взех Аша 200, много ми е полезна с две сим карти! Но днес ми изникна следния проблем... в услугата Лафче, която ползвам за чата на, естествено :D, facebook, се появи някакъв "бъг" или и аз не знам как да го нарека... отварям го, зарежда, зарежда и в крайна сметка не зарежда абонатите и забива, и в последствие ми изписва "сесията ви е изтекла код 604". Много ще ще съм благодарна, ако някой знае какъв може да е този проблем и как да се реши :))
Здравей, ако ти е гаранция по-добре го занесете от мястото дето сте го взели, ако не е в гаранция може да посетите нашия сервиз и да видим какъв е проблема http://bulmag.com/gsm-service.html
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<

Отговори