Huawei сервизи

                                                                                    HUAWEI - SERVICE


Huawei навлезе в България светкавично, от смартфони  до таблети.
Китайския гигант стана конкурентно способен само за 5 години с иновативните технологии и дизайн, но както всеки телефон рано или късно се чупи, тук идваме ние и нашия екип от професионалисти.
Сервизът www.BULMAG.com има повече от 10 годишен опит в областта на телекомуникациите, постоянно се усъвършенстват и винаги са подготвени с бързо променящия се пазар и технологии.
Независимо дали телефонът или таблетът ви е счупен или искате да го разкодирате или преинсталирате ние, ще го сервизираме в нормални срокове.
Преинсталация или възстановяване на фабричния фирмуер се налага, когато потребителя е извършил промени  по операционна система или е заразил своето устройство с вирус, както и от не лицензирани софтуерни продукти, които са направили функциониране трудно, а много пъти и невъзможно. В зависимост от устройството ви, операционна система е различна. Най-масовата за марката е андроид , като проблемите при нея са и най-често срещани. Ако таблета или телефона ви не може да се стартира, изписва непонятни за вас грешки или е невъзможно инсталацията на приложения, то се нуждаете от  сервиз. 

Главен приоритет за нас и нашите служители е да отремонтираме телефона качествено като даваме гаранция за нашата сервизна дейност включващо гаранционно и извън гаранционно обслужване на цени достъпни за нашите клиенти.

Всеки иска най-доброто от телефона си, на всеки от нас се е налагало да смени мобилния си оператор тук идва и неудобството когато телефонът ви е заключен към оператор, невъзможността да ползвате телефона с друга сим карта неприятно както за вас така и за колегите, роднините и приятелите ви.
www.BULMAG.com ви предлага да отключите вашия Huawei бързо, лесно и на цени , които ще ви харесат. 

Във нашия специализиран ФОРУМ вие можете да зададете вашите въпроси, мнения и препоръки, форумът ни предлага богат избор техническа информация, схеми и решения на вашия мобилен апарат като:
Смяна на лентов кабел, тъчскрийн, смяна на клавиатура, не работи микрофона, не работят слушалките, смяна на дисплей, не работят светлините на клавиатурата, не работят светлините на дисплея, разкодиране и отключване, а от нашия магазин WWW.BULMAG.COM може да закупите качествени резервни части и продукти.

Срокове за ремонт:

Обикновено в рамките на 2 до 5 работни дни поправяме техниката оставена ни за ремонт, но понякога този срок може да бъде удължен, в зависимост както от конкретния проблем, така и от модела , софтуера и необходимите ни резервни части на устройството.


СЕРВИЗ Samsung     НОКИЯ - СЕРВИЗ