Huawei Сервизи България

HUAWEI - SERVICE

Huawei Сервизи Булмаг-България, ремонт на телефони, смартфони и таблети. 

Китайския гигант стана конкурентно способен само за 5 години с иновативните технологии и дизайн, но както всеки телефон рано или късно се чупи, тук идваме ние и нашия екип от професионалисти.
Сервизът www.BULMAG.com има повече от 15 годишен опит в областта на телекомуникациите, постоянно се усъвършенстват и винаги са подготвени с бързо променящия се пазар и технологии.
Независимо дали телефонът или таблетът ви е счупен или искате да го разкодирате или преинсталирате ние, ще го сервизираме в нормални срокове.
Преинсталация или възстановяване на фабричния фирмуер се налага, когато потребителя е извършил промени  по операционна система или е заразил своето устройство с вирус, както и от не лицензирани софтуерни продукти, които са направили функциониране трудно, а много пъти и невъзможно. В зависимост от устройството ви, операционна система е различна. Най-масовата за марката е андроид , като проблемите при нея са и най-често срещани. Ако таблета или телефона ви не може да се стартира, изписва непонятни за вас грешки или е невъзможно инсталацията на приложения, то се нуждаете от  сервиз. 

Главен приоритет за нас и нашите служители е да отремонтираме телефона качествено като даваме гаранция за нашата сервизна дейност включващо гаранционно и извън гаранционно обслужване на цени достъпни за нашите клиенти.

Всеки иска най-доброто от телефона си, на всеки от нас се е налагало да смени мобилния си оператор тук идва и неудобството когато телефонът ви е заключен към оператор, невъзможността да ползвате телефона с друга сим карта неприятно както за вас така и за колегите, роднините и приятелите ви.
www.BULMAG.com ви предлага да отключите вашия Huawei бързо, лесно и на цени , които ще ви харесат. 

Във нашия специализиран ФОРУМ вие можете да зададете вашите въпроси, мнения и препоръки, форумът ни предлага богат избор техническа информация, схеми и решения на вашия мобилен апарат като:
Смяна на лентов кабел, тъчскрийн, смяна на клавиатура, не работи микрофона, не зарежда, счупено стъкло, не се чува, не работят слушалките, смяна на дисплей, не работят светлините на клавиатурата, не работят светлините на дисплея, разкодиране и отключване, а от нашия магазин WWW.BULMAG.COM може да закупите качествени резервни части и продукти.

Срокове за ремонт:

Обикновено в рамките на 2 до 5 работни дни поправяме техниката оставена ни за ремонт, но понякога този срок може да бъде удължен, в зависимост както от конкретния проблем, така и от модела , софтуера и необходимите ни резервни части на устройството.


СЕРВИЗ Samsung     НОКИЯ - СЕРВИЗ