iPhone Сервиз - SCGSM Service - София

Сервиз unlockSCGSM - BULMAG Сервизи  са специализирани в областта на мобилните устройства с квалифициран персонал в предоставянето на сервизни услуги, поддръжка, ремонт, извън гаранционно обслужване и профилактика на мобилни устройства Apple - iPad, iPod и iPhone сервиз.

 

Нашият сервиз предлага  качествен   хардуерен и софтуерен ремонт на продуктите на Apple Inc. -
 iPhone , iPad ,apple Watch. Online перманентно отключване и SW-но отключване на всички модели мобилни апарати Apple в това число най-новите модели и версии на iPhone .

iPhone отделът на SCGSM-Service е специализиран в ремонт на продукти Apple повече от 9години.  Работи основно с най-високо качество части,както и оригинални втора употреба, което ви гарантира висококачествен ремонт на вашето устройство.

 

В нашият ФОРУМ може да намерите решение за повечето проблеми свързани с iPhone като: не работи тъчскрин, не свети екрана, няма звук, не работи микрофона,  не работи бутона Home, няма wi-fi, смяна на тъчскрин и дисплей на iphone, разкодиране и отключване.
Както и да закупите качествени резервни части от нашият Интернет магазин - WWW.BULMAG.COM каквито са :

В нашия магазин може да намерите подробна техническа информация както и да закупите голяма част от продуктите на Apple

 

 


Nokia сервизи                


Samsung Сервизи         


LG Service          


Alcatel Service            

Срокове за изпълнение : 

 

 

   

В рамките на 2 до 5 работни дни наш специалист, ще отвори установи и ако ремонта е в рамките на 20лв и разполагаме на място с нужните части , ще поправи апарата,  понякога този срок може да бъде удължен, в зависимост както от конкретния проблем,  така и от сроковете за доставка на части, модел и софтуер.

 


BULMAG.COM