Ремонт на Монитори

 

 

 

Едно от най лошите неща които може да се случи е да угасне монитора ви, много пъти като го включите може да забележите примигване на дисплея или вертикални и хоризонтални линии, причините са много от токов удар, или елементите са остарели и са изминали своя живот, ние можем да поправим вашият монитор, като приоритет за нас е вие да сте доволни.

В нашия опит над 20 години сме се специализирали в ремонта и отремонтирането на мобилни апарати, лаптопи, компютри, навигации и всякакъв вид специфична технико която подлежи на по-специален ремонт.
SCGSM - Сервизи имат повече от 15 години опит в областта на поправката, сервиза и поддръжката на компютри и лаптопи. С течение на времето SCGSM - Сервизи се усъвършенстват в сервиз за мобилна техника мобилни телефони, лаптопи, нотбуци, таблети. Сервизът ни предлага продажба, замяна, сериз, поддръжка, поправка на дънни платки, чипсет, видео карти, LCD, оригинални зарядни. и голям асортимент от части и аксесоари за вашия лаптоп, таблет, или персонален компютър.Нашата цел като сервиз е да върнем вашия лаптоп/компютър напълно функциониращ за да може да го използвате пак на пълни обороти, знаем че това е важна част от вашата работа и социален живот.