BBM скоро в Android и iPhone. BBM Chat, споделяне на файлове, Групов чат, Уникален PIN който ви помага да запазите вашата информация, но тази седмица дойдоха и лошите новини, появиха се проблеми в сървърите което накара канадската компания да спре услугата за другите операционни системи.
Извинението на BlackBerry за катастрофалната грешка е изтекло приложение за Android BBM APK което причини големи проблеми в сървърите
, Канадската компания каза на феновете си че ще отнеме "малко време"  за да се разреши проблема, така че скоро няма да излезе на бял свят.

BlackBerry ни уверява че не си почиват, компанията работи на пълни обороти и не смята да допусне нови грешки при излизането на това приложение.
Компанията излезе с лошо име защото качва продуктите си твърде късно благодарение на BlackBerry 10 и неговата платформа позволи на компанията да се съживи, но такива грешки може да и костват много и отлив на потребители.

BlackBerry каза че тези които са могли да изтеглят приложението за iPhone могат да го ползват но не и в пълен вариант и опциите могат да варират или да бъдат променяни.