Сервиз за таблети и фаблети ... BULMAG.COM

СЕРВИЗ ЗА ТАБЛЕТИ

При нас вашият ТАБЛЕТ не се носи на друго място, ние  поправяме таблети както  на фирми така и на крайни клиенти. BULMAG.COM сервизи разполагат с нужната техника  и специалисти за ремонт както и голям набор от резервни части, зарядни, батерии и аксесоари за таблети.
Едно изпускане на твърда повърхност и вече сте жертва на счупен тъчскрийн, дисплей  или по-лошо. Разбираме, че тези ситуации се случват постоянно и ние от www.BULMAG.com сме на ваша страна! 


Ще вземем вашия таблет в сервизният ни център в София , ще го поправим и ще ви го върнем възможно най-бързо защото знаем колко е важно за вас да сте във връзка с вашите приятели, колеги и роднини, таблетите станаха неизменна част от нашето ежедневие и на всеки се е случвало да го изпусне, счупи, или повреди поради невнимание.

Наш приоритет е да поправим вашия таблет и да ви го върнем в изправно състояние, когато вие сте доволни, доволни сме и ние. В нашия онлайн магазин може да намерите части за таблети на почти всички модели на Apple, Samsung, Lenovo, Acer, Toshiba, Archos, Playbook на BlackBerry, Prestigio, Sony.

Нашият сервиз се е специализирал  и е един от малкото в които наистина се поправя а не се праща на друго място ( демек при нас) в поправката и ремонта на таблети , електронни книги, лаптопи, GSM, както софтуерно така и хардуернo.

Като част от проблемите свързани с тях са:

- Не пали след преинсталация                                                
- Таблет не зарежда батерията                                      
- Таблетът не се включва - Таблетът не се зарежда
- Таблет не зарежда андроид
- Смяна на батерии за таблети.
- Поставяне на протектори
- Смяна USB букса на таблет
- Преинсталация на таблети 
- Смяна на дисплей
- Разкодиране на таблет ( unlock )           - Забравена парола на таблет.
- Забравен шаблон на таблет - Програмиране на BIOS
- Букса зареждане не работи - Инсталиране на Android
- Калибриране на тъч - Инсталиране на драйвери на тъч
- Повредено зарядно за таблет - Спукан тъчскрийн или стъкло
- Таблета е мокрен - Таблета е ударен
- Премахване на вируси от таблет - Почистване на таблет ( мокрен )
- Проблем с яркостта на екрана - Няма светлина в дисплея

 

Може да намерите много полезна информация информация и резервни части втора употреба в нашия ФОРУМ


СРОКОВЕ И ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ТАБЛЕТИ

 В рамките на 2 до 5 работни дни наш специалист, ще отвори установи и ако ремонта е в рамките на 20лв и разполагаме на място с нужните части , ще поправи таблета,  понякога този срок може да бъде удължен, в зависимост както от конкретния проблем,  така и от сроковете за доставка на части, модел и софтуера на таблета. Таксата за оставяне на мобилна техника за ремонт в сервиз е 2.лв и ако ремонта надвишава 15-20 лева наш служител ще се свърже с Вас за да до уточни цени, срокове  и евентуални рискове по ремонта.

* Булмагком ООД  инсталира софтуер ,  програми и приложения предоставени от клиента, освен в случаите, когато софтуера е безплатен и достъпен за изтегляне от официалните сайтове на издателя или разработчика.
 * В някои от случаите е безпредметно да се осъществи сервизна дейност, защото цената за поправка на апарата доближават стойността на нов от същия клас. Тогава решението взимате вие.
Сервизът , ще се постарае да запази всички данни и личната информацияпри, но не носи отговорност за нея при оставяне на таблети за ремонт.

Сервиз за таблети София , Силвър Център, ТОБ 31 и 32 на първия етаж.

 

РАЗКОДИРАНЕ                                              GSM СЕРВИЗ                                                           CAT СЕРВИЗ