BulMag Transfer

Когато си вземете нов телефон едно от най-големите главоблъсканици е да прехвърлите контактите от един телефон на друг. За да ви улесним ние ви предлагаме услугата, BulMag Transfer с която ще прехвърлим вашите номера лесно и бързо.


Прехвърляне на контакти и лична информация от един телефон на друг
Чрез нашата услуга  BulMag Transfer ние можем да прехърлим контактите ви от един телефон на друг независимо от операционната система на телефонът ви.
Независимо дали телефонът ви е продукт на Appe, Samsung, HTC, Nokia или която и да е друга марка ние можем да прехвърлим вашите контакти, като ви спестяваме време и нерви.
Контактите са най-важното в телефонът ни, независимо дали са близки, приятели, или колеги, те са необходими за нас, а само една сим карта не стига да се запишат номерата, много често тя се пълни бързо и останалите номера се записват в памета на телефона. Ние ще прехвърлим номерата бързо и лесно към новият ви телефон и ще гарантираме че ще останете доволни.

Услугата ни BulMag Contactbank ви дава възможност за съхранение и ONLine достъп до вашите телефонни контакти свалени при нас. Тя ви осигурява по голяма сигурност за вашите контакти в случаите на  повреда или загуба на вашия апарат.


 

Прехвърляне на контакти от една СИМ карта на друга СИМ карта 
На всеки един от нас се е налагало да сменим СИМ картата от която сме от години, било то заради нов телефон с micro или nano сим, преминаване към друг оператор или просто, че вече е стара и не работи коректно, тук идваме ние, www.BULMAG.com ви предлага да прехвърли вашите контакти и SMS-и от една СИМ карта на друга бързо, лесно и удобно.

 

 

Как да прехвърля контактите си, пазих ли ги някъде, този въпрос вече не стой пред вас с новите ни услуги BulMag Transfer и  BulMag Contactbank.