zte-services

                                                                      
                                                     ZTE- Service

ZTE навлезе на световния пазар бързо с решимостта да конкурира големите марки, и това наистина стана така, през 2012г. ZTE се превърна в четвъртия най-голям производител на мобилни телефони, като накара големите производители да не залагат на старите си очаквания за непоклатимост. ZTE обхвана целия световен пазар и навлезе в България бързо и с решимост да се хареса на потребителите.

От мобилни телефони, модеми за 3G и таблети, ZTE предлага решение за всякакъв вид телекомуникация, и се превръща в основен конкурент на световния пазар.

www.BULMAG.com с дългогодишния си опит  също предлага решение за вашето ZTE. С високо квалифицирания персонал ние ще се погрижим за вашето ZTE, голямата гамата от резервни части и база данни за разкодиране ни прави едни от най-големите в България.

Ние предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз за вашия телефон, основен приоритет на нашия сервиз е да останете давални от нас, нашия персонал винаги ще намери оптималното за вас решение на преференциални цени.

Във нашия специализиран ФОРУМ вие можете да зададете вашите въпроси, мнения и препоръки, форумът ни предлага богат избор техническа информация, схеми и решения на вашия мобилен апарат като:
Смяна на лентов кабел, тъчскрийн, смяна на клавиатура, не работи микрофона, не работят слушалките, смяна на дисплей, не работят светлините на клавиатурата, не работят светлините на дисплея, разкодиране и отключване, а от нашия магазинWWW.BULMAG.COM може да закупите качествени резервни части и продукти.

Ние се намираме в София на адрес:

гр. София, ж.к. Люлин,
бул. Дж. Неру №28, Силвър център, ТОБ 31