Apple се опитва да забрани Samsung Galaxy Nexus

Мобилни новини - www.bulmag.com
Dragomir
Site Admin
Мнения: 837
Регистриран на: Чет Ное 06, 2008 7:39 pm
Местоположение: Bulgaria Sofia
Обратна връзка:

Apple се опитва да забрани Samsung Galaxy Nexus

Мнение от Dragomir »

ИзображениеМоже би вече сте запознати с множеството подобрения на пазара разпределени между големите мобилни играчи Apple и Samsung през последните месеци. Изрязване, подобряване отново и отново и големи технологични заглавия от 2011г. насам, Apple сега се връща към старите се трикове.

Учебниците по история показват че Apple превърна Samsung в тяхна основна цел, но не е забравила HTC и други андроид устройства, освен фиаското между iPad и Galaxy Tab 10.1, по-голяма част от делата срещу устройствата Android се фокусира върху интерфейса, софтуера и мобилните услуги.

Този път Apple обърна внимание върху броя на софтуерните патенти на Samsung Galaxy Nexus който ползва Android Ice Cream Sandwich 4.0, така тези дела може да бъдат приложими върху всяко устройство ползващо версия на ICS.

Съдебните дела в действие, се отнасят до набор от патенти на САЩ, както следва:

• Патент на САЩ 5946647 - Система и метод за извършване на действия по структура в компютърно генерирани данни.

Apple по-рано печели върху този патент, в резултат на забраната забранява вноса на няколко HTC Android устройства като, T-Mobile G2, AT&T Aria, Sprint Evo 4G и Verizon Droid Incredible. Тя засяга способноста на дадено устройство да открие телефонен номер, дата или адрес и позволява съдържанието да започне действие в ново приложение като диалер и карти.

• Патент на САЩ 8086604 - универсален интерфейс за извличане на информация в една компютърна система.

Това се отнася до търсене на множество източници на информация за устройство от едно средство на влизане.Apple направи препратка към Siri специално, но те ​​твърдят, че включването на текст-базирано влизане чрез средствата на Spotlight ще бъде също толкова изгодно за основа на нарушение.

• Патент на САЩ 8046721 - Отключване на устройство, чрез извършване на жестове и отключване на изображението.

Всяко устройство на IOS има, че разпознаваем "слайд бар отключване" по протежение на долната част на екрана, Въпреки, че вече има патент за покритие на отключване на функцията, по-широк патент цели да се включат по-уникални начини, по които други производители на оригиналното оборудване са разработени за отключване им на Android устройства.

• Патент на САЩ 8074172 - метод, система, както и графичен потребителски интерфейс за предоставяне на думата препоръки.

Четвъртият и последен патент в арсенала на Apple е най-новата (подадена през 2007 г., издаден през декември 2011 г.). Тя обхваща естеството на полу-предсказващо въвеждане на текст; това означава когато потребителя почва да пише текст върху устройството му е дадена опция да приеме или откаже предложените думи ръчно
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
Публикувай отговор