Здравейте,
Имам Huawei Honor 6 но при инсталацията на едно приложение екрана стана зеленикав. Самото приложение теглих от черен маркет и беше аудио плеър. Не зная дали е хардуерен или е софтуерен проблема. След това му направих чиста инсталация на андроид 4.4.2 като след това ъпдейтнах до андроид 5.1.1 но пак остана зеленикав екрана. Възможно ли е да е от дисплея или въпреки новия Stock ROM да е вирус? Самия дисплей е на 5 дни. Реших преди да поръчвам нов дисплей да се консултирам за по-сигурно. Трябва да добавя и, че когато изгасям дисплея за стотна от секундата екрана си става нормален.
Благодаря и се надявам на помощ.
Проблем с дисплей на Huawei Honor 6
Правила на форума
форум HUAWEI - България
форум HUAWEI - България
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Проблем с дисплей на Huawei Honor 6
Не разбрах , дисплея е сменян ли? Или след приложението са се изгубили цветове.
Пробвай с hard reset , но ако е сменян по вероятно е хардуерен проблем.
Пробвай с hard reset , но ако е сменян по вероятно е хардуерен проблем.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
И двете. Дисплея се повреди, закупих друг и го подмених. Работи си идеално 5 - 6 дни. После започнах да добавям приложения и докато траеше инсталацията на едно такова се получи това. Пробвах това-онова. Дори ъпдеитнах до LOLLIPOP 5.1.1. След това се брикна докато го връщах към KITKAT. Правих му няколко пъти flash на стоков ром. Едвам го оправих но цветовете са си все така.
Ако някой има счупен дисплей които да не му трябва, ще се радвам да ми го изпрати за да проверя как са цветовете.
Очаквам съвети и благодаря.
Ако някой има счупен дисплей които да не му трябва, ще се радвам да ми го изпрати за да проверя как са цветовете.
Очаквам съвети и благодаря.
И аз така си мисля. Притеснява ме единствено това, че когато изгасям дисплея за момент се оправят цветовете. За стотна от секундата. Затова и търся някакъв дисплей, счупен, повреден, какъвто и да е, само да видя как са цветовете на него. Имам стария но той е разлепен и не се показва нищо на него.
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Заповядай в наш сервиз , ще направим каквото можем.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<