Nokia 6100 и 3100 "Не зарежда" (Not charging)

Приложения, софтуер, схеми, мнения и предложения.....
Dragomir
Site Admin
Обратна връзка:

Nokia 6100 и 3100 "Не зарежда" (Not charging)

Мнение от Dragomir »

Отстраняване на проблема Nokia 6100 и Nokia 3100 "Не зарежда" (Not charging)
Прикачени файлове
6100_3100_notcharging.jpg
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
delpi4a

Re: Nokia 6100 и 3100 "Не зарежда" (Not charging)

Мнение от delpi4a »

имам Nokia 3110, не може да запали сложих нова батерия и нищо, задържам копчето за включване но нищо какво да правя?
Dragomir
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от Dragomir »

надявам се това да ти помогне
Изображение

Uploaded with ImageShack.us
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
kostov74

Мнение от kostov74 »

Здравейте!Нов съм във форума, и ако бъркам с мястото за поставяне на въпроси,моля да ми простите за невежеството!Имам проблем с нокия 6100, която ми е любимата от всички нокий които имам.Полифоничният звук, който се чува от говорителчето е много слаб при звънене :evil: .При увеличаване на звука от страничното копче за звука, скалата се увеличава или съответно намалява(на дисплея),но звукът не се променя.Отварях я няколко пъти за прочистване на контактите и на говорителчето,след това смених и въпросното говорителчето,но ефектът беше нулев :evil: :evil: :evil: .Моля някой по-запознат по въпроса да ми даде съвет!Предварително ви благодаря! :mrgreen:
rocco_k

Мнение от rocco_k »

Провери ли звукопроводните, понякога са запушени и трябва да се изчистят.
Dragomir
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от Dragomir »

kostov74 написа:Здравейте!Нов съм във форума, и ако бъркам с мястото за поставяне на въпроси,моля да ми простите за невежеството!Имам проблем с нокия 6100, която ми е любимата от всички нокий които имам.Полифоничният звук, който се чува от говорителчето е много слаб при звънене :evil: .При увеличаване на звука от страничното копче за звука, скалата се увеличава или съответно намалява(на дисплея),но звукът не се променя.Отварях я няколко пъти за прочистване на контактите и на говорителчето,след това смених и въпросното говорителчето,но ефектът беше нулев :evil: :evil: :evil: .Моля някой по-запознат по въпроса да ми даде съвет!Предварително ви благодаря! :mrgreen:
Провери , дали има преходи и на двата канала, помня че имаше някакво IC за звука, но ще трябва да погледна някоя стара платка.
Иначе от UEM-a се управлява цялата звукова част.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
kostov74

Мнение от kostov74 »

Всичко съм прочистил,но няма ефект.Мисля си за някакъв мост, при който се изключва копчето за усилване и държи звукът на МАХ :D .Притеснявам се също,че може да е изпушило нещо :o :shock: .Благодаря ви за отзива.
Публикувай отговор