Nokia 6100 и 3100 "Не зарежда" (Not charging)
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Nokia 6100 и 3100 "Не зарежда" (Not charging)
Отстраняване на проблема Nokia 6100 и Nokia 3100 "Не зарежда" (Not charging)
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
Re: Nokia 6100 и 3100 "Не зарежда" (Not charging)
имам Nokia 3110, не може да запали сложих нова батерия и нищо, задържам копчето за включване но нищо какво да правя?
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
Здравейте!Нов съм във форума, и ако бъркам с мястото за поставяне на въпроси,моля да ми простите за невежеството!Имам проблем с нокия 6100, която ми е любимата от всички нокий които имам.Полифоничният звук, който се чува от говорителчето е много слаб при звънене .При увеличаване на звука от страничното копче за звука, скалата се увеличава или съответно намалява(на дисплея),но звукът не се променя.Отварях я няколко пъти за прочистване на контактите и на говорителчето,след това смених и въпросното говорителчето,но ефектът беше нулев .Моля някой по-запознат по въпроса да ми даде съвет!Предварително ви благодаря!
Провери ли звукопроводните, понякога са запушени и трябва да се изчистят.
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Провери , дали има преходи и на двата канала, помня че имаше някакво IC за звука, но ще трябва да погледна някоя стара платка.kostov74 написа:Здравейте!Нов съм във форума, и ако бъркам с мястото за поставяне на въпроси,моля да ми простите за невежеството!Имам проблем с нокия 6100, която ми е любимата от всички нокий които имам.Полифоничният звук, който се чува от говорителчето е много слаб при звънене .При увеличаване на звука от страничното копче за звука, скалата се увеличава или съответно намалява(на дисплея),но звукът не се променя.Отварях я няколко пъти за прочистване на контактите и на говорителчето,след това смених и въпросното говорителчето,но ефектът беше нулев .Моля някой по-запознат по въпроса да ми даде съвет!Предварително ви благодаря!
Иначе от UEM-a се управлява цялата звукова част.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
Всичко съм прочистил,но няма ефект.Мисля си за някакъв мост, при който се изключва копчето за усилване и държи звукът на МАХ .Притеснявам се също,че може да е изпушило нещо .Благодаря ви за отзива.