Ако не работи камерата проверете тези елементи.
Camera
НОКИА N95
Nokia N95
Проблеми с N95
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Проблеми с N95
Здравейте. Имам Nokia N95. От известно време започна да ми прави проблеми - докато е в режим на работа блокира / не реагира от нито едно копче /. Вадя батерията, изчаквам известно време, слагам я отново и като го включа екрана остава сив - т.е.не зарежда . След кратко време екрана угасва, но клавиатурата остава да свети.
Пробвах с нова батерия но проблема остава същия. Пробвах и да го сложа за известно време в хладилника - 2-3 мин.. След охлаждане мога да го включа, но работи не по-вече от 5 мин и пак забива. Моля за съвет къде е проблема
Пробвах с нова батерия но проблема остава същия. Пробвах и да го сложа за известно време в хладилника - 2-3 мин.. След охлаждане мога да го включа, но работи не по-вече от 5 мин и пак забива. Моля за съвет къде е проблема
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Проблеми с N95
Пробвай с друг лентов кабел.Милена написа:Здравейте. Имам Nokia N95. От известно време започна да ми прави проблеми - докато е в режим на работа блокира / не реагира от нито едно копче /. Вадя батерията, изчаквам известно време, слагам я отново и като го включа екрана остава сив - т.е.не зарежда . След кратко време екрана угасва, но клавиатурата остава да свети.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<