Проблем със дисплея на nokia 5530
Проблем със дисплея на nokia 5530
след като намокрих телефона си Nokia 5530 дисплея свети тъмно, отворих го, почистих и исуших, даже и нов дисплей взех но пак е същата работа, някакво решение на проблема?
Re: Проблем със дисплея на nokia Х2-00
И аз имам подобен проблем. Nokia X2-00 беше намокрена. След като изсъхна я пуснах, работи всичко с изключение на дисплея - свети, но нищо не изобразява. Може ли да се поправи?
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Проблем със дисплея на nokia X2-00
Провери тези две матрици за управление на LCDenergy52 написа:И аз имам подобен проблем. Nokia X2-00 беше намокрена. След като изсъхна я пуснах, работи всичко с изключение на дисплея - свети, но нищо не изобразява. Може ли да се поправи?
Също така пробвай с друг дисплей.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
Re: Проблем със дисплея на nokia 5530
Благодаря ви за отговора. Опитах с друг дисплей - положението е същото, свети бяло, но нищо не показва.
Тези елементи, които сте посочили какво да им проверявам и как? Дори не знам какво правят, къде да търся такива части, за да ги сменя както пише на снимката.
Тези елементи, които сте посочили какво да им проверявам и как? Дори не знам какво правят, къде да търся такива части, за да ги сменя както пише на снимката.
-
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Проблем със дисплея на nokia 5530
Тези елементи управляват дисплея , ние ги продаваме.energy52 написа:Благодаря ви за отговора. Опитах с друг дисплей - положението е същото, свети бяло, но нищо не показва.
Цената им е по 10 лв.
Ако не можеш да ги смениш заповядай в сервиза ни ще ти вземем 15лв за работа.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<