Nokia C5 03 locket Globul Vivacom
Nokia C5 03 locket Globul Vivacom
Здравеите прегледах няколко теми в сайта за тези телефони закупени от Мтел.... наскоро ми подариха нокия ц5-о3 която е закупена от Мтел и немгоа да си вклучя глобуската карта. Разбрах и о6те 4е още покраи Имел кода мога да полу4а друг код който ще отблокира телефона за вси4ки мрежи...искам да ви помиля ако можете да ми помогните с този код Имел :357425040939116
Re: Nokia C5 03 locket Globul Vivacom
imam nokiq c5-03 vzeta e ot m-tel i iskam da q polzvam s globulska karta molq ako moje nqkoi da mi dade nqkakv kod za razkodirane imel-359762044503656 blagodarq predvaritelno
абе то май да ти кажа никой няма да даде кода защото кризата в бг е много голяма и всеки си пази хляба... но тези който го пазят този хляб вкарват бедните с много пари за един телефон.... явно ще си полваме нокийките само кам мтел докато работата в вг поразсне и имаме излишни пари че да си разкодираме телефоните ) нищо лично кам админи и хора който тарсят пари за тази услуга ..
jorkoo написа:абе то май да ти кажа никой няма да даде кода защото (crizata) в бг е много голяма и всеки си пази хляба... но тези който го пазят този хляб вкарват бедните с много пари за един телефон.... явно ще си полваме нокийките само кам мтел докато работата в вг поразсне и имаме излишни пари че да си разкодираме телефоните ) нищо лично кам админи и хора който тарсят пари за тази услуга ..
jorkoo написа:jorkoo написа:абе то май да ти кажа никой няма да даде кода защото (crizata) в бг е много голяма и всеки си пази хляба... но тези който го паzят този хляб вкарват бедните с много пари за един телефон.... явно ще си полваме нокийките само кам мтел докато работата в вг поразсне и имаме излишни пари че да си разкодираме телефоните ) нищо лично кам админи и хора който тарсят пари за тази услуга ..
jorkoo написа:jorkoo написа:jorkoo написа:абе то май да ти кажа никой няма да даде кода защото (crizata) в бг е много голяма и всеки си пази хляба... но тези който го паzят този хляб вкарват бедните с много пари за един телефон.... явно ще си полваме нокийките само кам мтел докато работата в вг поразсне и имаме излишни пари че да си разкодираме телефоните ) нищо лично кам админи и хора който тарсят пари за тази услуга ..
[quote="jorkoo"][quote="jorkoo"][quote="jorkoo"][quote="jorkoo"]абе то май да ти кажа никой няма да даде кода защото (crizata) в бг е много голяма и всеки си пази хляба... но тези който го паzят този хляб вкарват бедните с много пари за един телефон.... явно ще си полваме нокийките само кам мтел докато работата в вг поразсне и имаме излишни пари че да си разкодираме телефоните ) нищо лично кам админи и хора който тарсят пари за тази услуга ..
направо каквото напиша някой думи направ ги няма като например криза KRIZA....... и много други буквички :Д смятай
за какво става дума :Д ...
за какво става дума :Д ...
Последно промяна от jorkoo на Съб Авг 18, 2012 10:44 pm, променено общо 1 път.
абе то май да ти кажа никой няма да даде кода защото (crizata) в бг е много голяма и всеки си пази хляба... но тези който го паzят този хляб вкарват бедните с много пари за един телефон.... явно ще си полваме нокийките само кам мтел докато работата в вг поразсне и имаме излишни пари че да си разкодираме телефоните ) нищо лично кам админи и хора който тарсят пари за тази услуга ..[/quote]