Спиране на нета на Нокия С5-03

Приложения, софтуер, схеми, мнения и предложения.....
valio_sm

Спиране на нета на Нокия С5-03

Мнение от valio_sm »

Здравейте телефона е Нокия С5-03 как да спра web нета от оператора за да не ми трупа сметка пускам wi-fi свързва се към домашния ми рутер и отново ми се натрупва сметка ,обаждах се на оператор и той ми каза ,че от менюто на телефона трябва да спра интернета за да не ми трупа сметка и да се свързва само с wi-fi .Ако някой знае ще се радвам да сподели .

Благодаря предварително
Dragomir
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Спиране на нета на Нокия С5-03

Мнение от Dragomir »

valio_sm написа:Здравейте телефона е Нокия С5-03 как да спра web нета от оператора за да не ми трупа сметка пускам wi-fi свързва се към домашния ми рутер и отново ми се натрупва сметка ,обаждах се на оператор и той ми каза ,че от менюто на телефона трябва да спра интернета за да не ми трупа сметка и да се свързва само с wi-fi .Ако някой знае ще се радвам да сподели .

Благодаря предварително
Здравей, по принцип има няколко решения, едното от които е в настройките на приложенията да спрете използването на data plan, ето и най сигурната решение.

Menu ---> Settings ---> Connectivity ---> Destinations ---> Internet
веднъж като сте избрали и задържите на Package Data Connection ще се появи меню, изберете “Disconnect” и всичко е готово.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
valio_sm

Мнение от valio_sm »

Благодаря но за сега всички настройки за нета ги премахнах да видим дали отново ще ми трупа сметка.
Dragomir
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от Dragomir »

valio_sm написа:Благодаря но за сега всички настройки за нета ги премахнах да видим дали отново ще ми трупа сметка.
ако имате проблеми пишете ни.
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
valio_sm

Мнение от valio_sm »

Благодаря за сега спря да ми трупа сметка след истриване на настройките за нет и GPS работи без тях . :D
Dragomir
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от Dragomir »

valio_sm написа:Благодаря за сега спря да ми трупа сметка след истриване на настройките за нет и GPS работи без тях . :D
Радваме се че разрешихте проблема :)
>>>>>>>SCGSM.COM<<<<<<<
Публикувай отговор