Разкодиране Samsung

Бъдете първи - публикувайте обява

Наличност: На склад


25,00 лв.


Оценете този продукт

Бърз преглед

разкодиране samsung, razkodirane samsung, разкодиране самсунг, самсунг, unlock samsung, иьюндасиьхе яьпякхж, deblokirane samsung, otkluchvane samsung, dekodirane samsung

Maximum number of characters: 15

* Задължителни полета


25,00 лв.

Разкодиране Samsung

Кликнете два пъти върху картинката за да видите пълната и големина

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Подробности

Online разкодиране на всички модели мобилни апарати Samsung.За да разкодирате мобилния си апарат е нужно да въведете  IMEI на телефона , неговия модел, както и да изберете сервиз ( оператор или регион към който е заключен). 
За да видите IMEI на апарата наберете *#06# .
За да видите SW версия и модела на апарата наберете *#1234# или *#9999# .
Модела и IMEI на апарата може да видите обикновено и зад батерията на апарата, но тази информация много пъти може да е не коректна при смяна на панели или преминал хардуерен ремонт на апарата.

Сервизат "made in china" e за апарати произведени в Китай , тази информация може да видите на етикета на гърба на телефона.

***Поради специфичността на разкодиране на Samsung Mobile www.BULMAG.com си запазва правото да прекрати поръчка, за всеки регион или оператор като са възможни промени по всяко време, ако има промени ние ще ви уведомим и ще ви предложим най-оптималното за вас решение. Преди да направите поръчка моля свържете с нас, пишете ни в нашия чат в нашия форум или на сервизните ни телефони.***


За вече калкулирани кодове и съвети за въвеждането им, може да погледнете в нашия ФОРУМ

* Цените са само за ON-Line магазина.Напишете вашата оферта

Предложете оферта за Разкодиране Samsung